Etusivu Yritys Tuotteet Yhteystiedot

uuni

  • Huovilan Leipomo panostaa hyvään palveluun ja
    asiakastyytyväisyys on kunnia-asiamme.

  • Leivomme laadukasta, perinteistä ja aitoa maalaisleipää suoraan uunista kaupan hyllylle.

  • Siksi leipämme on takuulla tuoretta, kunnon leipää, jota ei ole pakastettu missään tuotantovaiheessa.

Huovilan Leipomon lyhyt historia

Huovilantalo

Maatilan isäntä Pekka Huovila ja Hilkka Peltola tapasivat sodan aikaan Nastolan Uusikylässä, jonne Hilkka oli äitinsä Martan kanssa siirtynyt evakkona. Martta jatkoi Uusikylässä Karjalan Kurkijoella aloittamaansa leipomista ja niin Hilkka oppi leipomisen taidon.

Huovilan maatilalle emännäksi muuttanut Hilkka alkoi leipomisen Askolan Monninkylässä vuonna 1958. Siitä alkaen on Huovilan Leipomossa leivottu ja nykyisin leipomo on jo kolmannen sukupolven hoidossa.

Vuodesta 1990 alkaen Huovilan Leipomon yrittäjänä on toiminut Heikki Huovila. Leipomo on säilynyt perinteisenä, käsityötä arvostavana leipomona jossa tuotteiden laatua ja monipuolisuutta arvostetaan. Nykyään yritys työllistää 7 henkilöä.